Szórakozás

Feladta RTL-es munkáját egy TV2-s adásért Győrfi Pál

Gyorfi-Pal(210x140)(1).jpg (Győrfi Pál)
Gyorfi-Pal(210x140)(1).jpg (Győrfi Pál)

Győrfi Pál rajongóinak ismét be kell érniük azzal, hogy híradókat néznek majd az elkövetkezendő hónapokban. A Nagy Duett új évadában ugyanis csak néhány perc jutott a mentők szóvivőjének, akinek partnerével, Fábián Julival elsőként kellett távoznia a TV2 show-jából.

Győrfi Pál nagy áldozatot hozott ezért az egy adásért: az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsort vezette, de felmondott, hogy a nézettségben és anyagilag is magasan felette járó duettben bizonyíthasson. A szóvivő ennek ellenére nincs elkeseredve.

“Rossz érzés volt kiesni és nem udvariasságból mondom, hogy nagyon tetszett a többiek produkciója, izgatottan várom, most már nézőként a folytatást. (…) Bár már többször szerepeltem szórakoztató produkciókban is, mégis egyértelmű, hogy a tévézésben számomra elsősorban az egészségügyi műsorok jelentik a „hazai terepet”, így ugyan most A Nagy Duett kapcsán átmenetileg abbahagytam a műsorvezetést, bizonyára lesz majd folytatás. Hogy hol, hogyan és mikor, ez – hogy stílszerű legyek – még a jövő zenéje”

– mondta a Borsnak Győrfi, aki azt is hozzátette: családja mellett élete legfontosabb része az Országos Mentőszolgálat, ahol kommunikációs vezetőként, szóvivőként mindig bőven van teendője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik