Szórakozás

Bódi Sylvi nem vállalta volna a műsorvezetést, ha nem Balin forgattak volna

Hamarosan indul a Viasat új reality-je, az Exek az Édenben, aminek műsorvezetője Bódi Sylvi. A modell két hónapot töltött kint a stábbal, hogy felvegyék a műsort, és habár élvezte az új kihívást, bevallotta, ha nem ilyen festői helyre kellett volna utazni, nem biztos, hogy őt láthatnák a nézők a képernyőn.

Ha szörfmentes övezetben vagy számomra kevésbé izgalmas országban készült volna a műsor, akkor nem biztos, hogy igent mondok a felkérésre

– mondta az Origonak a modell, aki az év nagyrészében egyébként is rengeteget utazik. Mindezt úgy, hogy egy fillérjébe sem kerül.

Vannak cégek, akik segítenek abban, hogy valóra válthassam az álmaimat. A sportoláshoz szükséges összes kelléket és kiegészítőt ajándékba kapom. Szörfös utakat szervező cégek háziasszonya vagyok, és ezeknek köszönhetően
csodás helyekre jutok el. Az utazásaim nagy része meghívás, tehát ezeket nem én állom, hanem azok a cégek, szállodák, akiknél promóciós tevékenységet látok el. A fotózásért és munkámért cserébe elszállásolnak, és állják az étkezésem, utazásom költségeit.


Ha véletlenül mégis saját magának kell fizetnie a költségeit, akkor visszavesz a luxusból.

Ha magánemberként utazom, akkor nem luxusszállodákban lakom, hanem az egyszerűbb szállásokat részesítem előnyben. Nem élek nagy lábon, és a vadul shoppingolós korszakom is rég elmúlt már. Megbecsülöm a pénzt, és megfontolom, hogy mire költöm, mibe fektetek bele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik