Szórakozás

Muri Enikőt TV2-s műsor miatt küldték el az Operettszínházból

A korábban a csatornán már a Sztárban sztárban is feltűnő énekesnő azzal húzta ki a gyufát a Budapesti Operettszínház főigazgatójánál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című ­realityműsorát – írja a mai Blikk.

Muri Enikő legalább nyolc előadás erejéig hagyta volna cserben a színházát, ennyire volt ugyanis kijelölve a műsor felvételének idejére. Nem is beszélve arról, hogy pár héten belül kezdődnek a Notre Dame-i toronyőr próbái, amelyben az egykori x-faktoros a női főszerepet, Esmeraldát alakította volna.
“Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek. Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is. Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten”
– mondta el a lapnak a főigazgató, aki számára nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mivel a társulat egysége a legfontosabb, így nem kivételezhet senkivel.

Megértem, hogy ő nem a színházban szocializálódott, máshonnan jött közénk. Mi bíztunk benne, ezért szomorú, hogy így alakult, de egyelőre a Budapesti Operettszínház nem szeretné foglalkoztatni őt.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik