Szórakozás

Sebestyén Balázs üzent a helyére kerülő Stohl Andrásnak

Mint megírtuk, állítólag Stohl András lesz a Morning Show műsorvezetője az FM rádiófrekvencia nélkül maradt Class FM-en.

A színész Sebestyén Balázs egykori székébe ül majd az ébresztőműsorban, amit az érintett sem hagyott szó nélkül. Sebestyén a Reggeli Show-ban üzent Stohlnak.

“Buci maximalizmusát és profizmusát ismerve száz százalékkal veti majd bele magát a munkába. Nagyon kedveljük, szeretjük őt. Drukkolunk neki! Nem érezzük azt, hogy rivalizálni kellene. Félsz sincs bennünk”

– mondta Sebestyén Balázs, aki úgy véli, Stohl tehetséges, de számára eddig ismeretlen terepre tévedt.

Sebestyén Balázsék volt műsorára, a Morning Show-ra állítólag több hírességet is megpróbáltak felkérni, eddig azonban csak Stohl András mondott igent, kiemelkedően magas fizetésért.

Sebestyén és csapata egyébként azért kezdte a Rádió1-en Reggeli Show néven ébresztőműsorát, mert hivatalosan nem használhatják a Morning Show védjegyet. Állítólag Balázs egykori üzlettársa és jó barátja volt az, aki a műsorvezető tudta nélkül 2014-ben bejegyeztette a rádiós által megálmodott nevet és logót. Furcsa, hogy sikerült neki, 2010-ben ugyanis a Morning Show ábrás védjegyét Balázsék már levédették volna, de a hivatal akkor elutasította kérelmüket. Négy évvel később a férfi azonban sikerrel járt, hogy aztán valószínűleg komolyabb összegért eladja a Class FM tulajdonosának a több tízmilliót érő brandet. Balázsék jelenleg jogi úton próbálják visszakapni a Morning Show nevet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik