Szórakozás

Nem kapja meg a pénzjutalmát Lópici Gáspár, mert félnek, hogy a fia elveszi tőle

Másfél hete, hogy Szilágyi István megnyerte a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját, amely mellé egy pénzösszeg is jár. Ezt az anyagi támogatást azonban egyelőre nem kapta meg és a szervezet nem is kívánja a kezébe adni az összeget, mert attól félnek, hogy a fia elveszi tőle és elherdálja.

Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a színészt fia, Péter semmizi ki, ráadásul a testi épségét is veszélyezteti. Szilágyi a fent említett gálára is egy hatalmas monoklival a szeme alatt érkezett. A művész ugyan azt állította, hogy egy véletlen baleset miatt sérült meg, de többen tudni vélték, hogy fia keze van a dologban.

Péter pedig már most háborog azért, amiért a Művészek a művészekért Alapítvány nem fizette ki őket.

Közröhej tárgyává tettek engem az elmúlt hetek cikkei. Azt gondolja rólam mindenki, hogy egy iszákos, agresszív, csavargó, drogos ember vagyok. Igen, néha felöntök a garatra, de ki nem? Annak kéne utánanézni inkább, hogy az az alapítvány mennyi pénzt szedett össze az apám nevében. Mert mi abból még nem kaptunk egy fillért sem. Nemrég felhívtuk Martyin Lászlót, hogy megkérdezzük tőle, mi van a pénzel, ő pedig csak hebegett-habogott, és üres ígéreteket tett. Bűzlik nekem ez az egész

– mondta el a Borsnak Szilágyi Péter.

Az alapítvány elnöke, Martyin László nem is tagadta a dolgot. Elmondta, hogy miért nem fizettek eddig.

Nem szeretném minősíteni a művész úr fiát. Viszont tényleg nem fognak pénzt kapni tőlünk, mert tudjuk, hogy ha mi odaadjuk az összegyűjtött összeget, akkor azt Péter egyből el fogja szedni az apjától és elherdálja. A lakhelyük mellett levő bolttal fogunk kötni egy szerződést, ahová minden hónapban utalunk pénzt, és azt Szilágyi István levásárolhatja, a dohányt és alkoholt leszámítva. Idáig bármit adtunk Pityi bácsinak, az szőrén-szálán eltűnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik