Szórakozás

Lopással vádolták és megalázták a Rising Star egykori versenyzőjét

A több tehetségkutatóban (X-Faktor, Rising Star) is feltűnt énekesnő rendkívül kínos helyzetbe keveredett egy drogériában, amelynek ráadásul rendszeres vásárlója. Samu Krisztina Mazsit ugyanis lopással vádolták meg.

Pár méterre voltam a bolttól, amikor odalépett hozzám egy férfi, és közölte: menjek vissza vele a boltba, amelynek ő a civil ruhás biztonsági őre. Annyira meglepődtem, hogy szó nélkül megtettem, de csak a kasszáig, ahol próbáltam kideríteni, hogy mi a probléma. Kiderült, egy parfümöt keresett rajtam, amit a vásárlás alatt ugyan megfogtam, de végül visszatettem egy polcra, mert rájöttem, hogy nincs rá szükségem

– kezdte a Blikknek az énekesnő.

A biztonsági őr közölte, hogy menjek be vele a raktárba. Nemet mondtam, és távozni akartam, erre lefogott. Szabályosan dulakodtunk, a testével akadályozta meg, hogy kisétáljak. Retten­tően kínos volt és megalázó, hiszen mindezt többtucatnyi vásárló nézte végig. Éppen ezért végül belementem, hogy hátra megyek, de csak akkor, ha még egy ember bejön velünk

– folytatta Mazsi, akivel végül mindent kipakoltattak a táskájából.

A szóban forgó parfüm azonban nem volt nála, ám a biztonsági őr ekkor sem adta fel a gyanúsítgatást. A kamerák felvételeit akarta visszanézni, mire az énekesnő bizonyította ártatlanságát.

Kimentem a kollégával a bolttérbe, és megmutattam, hova tettem a dobozt. A sírás kerülgetett, amíg összepakoltam, majd kirohantam a boltból, ahova egyébként minden héten járok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik