Szórakozás

Winkler Róbert gyorsan megjárta A Konyhafőnököt

A leginkább autós műsorokból ismert Winkler Robi érkezett csütörtök este a gasztrocsata VIP műsorába, ahol ezúttal csapatokban dolgoztak a versenyzők. Szabó Győző az állítólag sokak szerint rá nagyon hasonlító Winkler Róbertet választotta párjául, Peller Anna Horváth Évával dolgozott együtt, így Tarján Zsófi és Sváby András is közös munkára ítéltetett.

Először egy hidegtálat kellett készíteni, amiben Winkler Robi és Szabó Győző nem igazán brillírozott; nehezen találták az összhangot, és a feszült hangulathoz valószínűleg a színész rákfóbiája is rátett, ami miatt nem volt hajlandó megpucolni a tengeri herkentyűket.

A második feladatban kilenc desszertet, vagy inkább desszertkölteményt kellett elkészíteni a hírességeknek. Szabó Győző ismét nem volt a topon, megsérül, magába szúrja a hústűt, de Peller Annánál is őskáosz alakult ki, amire Horváth Éva egy röhögőgörccsel reagált.

A leggyengébb csapat ezen a napon végül kevéssé meglepő módon Szabó Győzőéké lett, akiknek végül párbajozniuk kellett és ennek végén Winkler Róbert máris kiesett a játékból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik