Szórakozás

Utcai balhéba keveredett Rákóczi Ferenc

Rákóczi Feri (rákóczi feri, )
Rákóczi Feri (rákóczi feri, )

Rákóczi Feri Budapest belvárosában került konfliktushelyzetbe, egy autós meg is akarta verni, pedig csak segíteni próbált.

“Megálltam a kocsival, és láttam, hogy egy közelben parkoló autó utasoldali ajtaja csak félig volt bezárva. Nem ült benne senki, és a környéken sem láttam senkit, ezért odaléptem, és két kézzel nekitámaszkodva benyomtam az ajtaját, ami be is csukódott. Viszont ebben a pillanatban egy távolabb álló férfi erélyesen rám ordított. Az illető nagyon ingerült lett, és rögtön felém rontott, h­iába magyaráztam, hogy csak a kocsi ajtaját csuktam be rendesen, mert félig nyitva maradt. Nem hitt nekem. Meg volt győződve arról, hogy én az ő kocsiját bizony el akartam lopni, ő pedig rajtakapott, és ezért most megkapom a magamét”

– kezdte a Blikknek a Reggeli Show műsorvezetője, aki azért tudott kimászni a feszült helyzetből, mert felismerték.

“Emberünk egyszer csak rákérdezett, hogy „Te vagy az, Feri?”, és innentől már nem volt nehéz megmagyarázni neki, hogy csak segíteni akartam. Elképzelhető, hogy nem úsztam volna meg ennyivel, ha nem számítanék ismert embernek. Ezt nem tudom megítélni, mivel ismert vagyok. Aggasztónak inkább azt tartom, milyen alacsony az emberek ingerküszöbe. Tapasztaltam, hogy egy áruházi bevásárlókocsin is össze tudnak veszni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik