Szórakozás

Állítólag Stohl András kerül Sebestyén Balázs helyére a Class FM-en

Morning Show néven újra ébresztőműsort indít lapinformációk szerint az FM rádiófrekvencia nélkül maradt Class FM. A Bors úgy tudja, Sebestyén Balázsék volt műsorára több hírességet is megpróbáltak felkérni az internetes adásokhoz, eddig azonban csak Stohl András mondott igent.

“Stohlt is behívták próbafelvételre, ő igent mondott. Azért is jött el a Vígből, mert az esti fellépéseket nem lehet bírni úgy, hogy hajnali négykor kel. Neki is olyan összeget kínáltak, amiből egy-két év alatt elegáns egzisztenciát lehet felépíteni”

– nyilatkozta egy titokzatos informátor a lapnak, aki szerint érthető Stohl döntése: újból fel kell építenie az életét, miután ta­valy elhagyta a családját. A színész azt nyilatkozta, nem hagyja, hogy két pici gyermeke bármiben is hiányt szenvedjen. A hétköznapi reggeli rádiózás mellé pedig még simán befér, hogy tévézzen, forgasson.

Amikor erről kérdezték, Stohl András azt mondta: a információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom.

Sebestyén Balázs és csapata egyébként azért kezdte a Rádió1-en Reggeli Show néven ébresztőműsorát, mert hivatalosan nem használhatják a Morning Show védjegyet. Állítólag Balázs egykori üzlettársa és jó barátja volt az, aki a műsorvezető tudta nélkül 2014-ben bejegyeztette a rádiós által megálmodott nevet és logót. Furcsa, hogy sikerült neki, 2010-ben ugyanis a Morning Show ábrás védjegyét Balázsék már levédették volna, de a hivatal akkor elutasította kérelmüket. Négy évvel később a férfi azonban sikerrel járt, hogy aztán valószínűleg komolyabb összegért eladja a Class FM tulajdonosának a több tízmilliót érő brandet. Balázsék jelenleg jogi úton próbálják visszakapni a Morning Show nevet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik