Szórakozás

Sági Szilárd a hangját kockáztatja A Nagy Duett miatt

A Völgyesi Gabi oldalán éneklő gasztrokibic hangszálain polipot találtak, ez pedig azt jelenti, akár a hangját is elveszítheti, ha megerőlteti magát, és nem figyel kellőképpen az orvosi utasításokra – írja a mai Blikk
“A gyakorlások alatt tűnt fel Csík Sándor énektanárnak, hogy valami nem stimmel, nem a sima megfázásos rekedtség jellemző a hangomra. Még egy egyszerű magasabb hangnál is erőltetnem kellett az éneklést. Sejtette, hogy valami probléma van, ezért arra kért, mutassam meg a torkomat egy szakembernek. Kiderült, hogy nem elég a szeretett ikerfiaimtól a bölcsiből hazahozott torokgyulladás, úgy néz ki, bővült a család. Meg is néztem, nem is kicsi a jószág. Egyértelmű, nincs ott a helye, ezért le kellene műteni. Ez meg is történt volna, ha nem lenne begyulladva egyébként is a torkom. Ráadásul egy ilyen operáció után hetekig némaságra van ítélve az ember, ami az első adásig még bele is fért volna, de akkor ki kell hagynom a felkészülést”
– mondta el Sági Szilárd, akiben túl erős a versenyszellem ahhoz, hogy visszalépjen a szerepléstől.

“Miután megnyertük A Nagy Duettet, lesz időm az első lemezem előtt azzal foglalkozni, hogy megműttessem a hangszálaimat. Bár akkor kéne felénekelni az albumot!” – vicceskedett a celeb, akinek problémájáról a lap által megkérdezett szakértő azt mondta, súlyos szüvődményekkel járhat, ha valaki nem kezeltei időben a hangszálpolipját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik