Videó

Paudits Béla újra kamera előtt énekelt – Videó!

Az évek óta nagy fájdalmakkal küzdő, újabb műtétre váró 67 éves színész a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját vehette át a napokban, amitől olyan boldog lett, amire évek óta nem volt példa.

„Olyan furcsa érzés, amit életemben nem éreztem. Ez azt jelenti, hogy valamit azért letettem, ez a népszerűségnek egy bizonyossága, hogy nem véletlenül csináltam, amit csináltam. Jó, középszerű, harmadrangú színésznek tartanak bizonyos lapok, megírták, hogy én ez vagyok, meg az, meg amaz, minden rosszat, amit lehet.

De ettől függetlenül, az utcán ha megyek azért mosolyognak rám, megszólítanak. Most pár órával ezelőtt….. odajött egy kis hölgy, és mutatta, hogy 75-ben íratta alá a fotóját, és hogy még megvan. Ez nagyon nagy dolog” – mesélte mosolygósan a Story Extra kamerái előtt Paudits Béla, aki a riport végén egyik rajongója ajándéka láttán  még dalra is fakadt, amire évek óta nem volt példa – legfeljebb kicsi lakásában, ahol macskájával kettesben él, és ahonnan nagyon ritkán, leginkább csak orvoshoz mozdul ki. 

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik