Szórakozás

Hónapokig fogva tartották Kanadában az Éden Hotel egykori szereplőjét

Eden-Naomi(650x433).jpg (Array)
Eden-Naomi(650x433).jpg (Array)

Ahogy azt már korábban, akkor még aggódó barátai szavai nyomán megírtuk, Éden Naomi komoly bajba keveredett külföldön, miután egy műsorvezetői ajánlatra igent mondva egyedül vágott neki – akkor még alig húszévesen – Kanadának. A lány azóta szerencsére épségben visszajutott Magyarországra.

“Egy Kanadában élő magyar férfi felkért egy magyar nyelvű Youtube-csatorna műsorvezetésére. Ehhez képzést is ígért. Szexmunka vagy hasonló dolog egyáltalán nem volt téma. Érkezésem után derült ki, hogy a valódi megbízás másról szólt. Megérkeztem, eleinte minden jó volt, vártak a reptéren, szép kertes ház, ígéretek, városnézés. Aztán az útlevelemhez nem fértem hozzá, pénzem nem volt, kísérgettek, és folyamatosan itallal kínáltak. Rövidesen megszerezték a jelszavaimat, a fotóimat, ők kezelték a Facebook- és Instagram-oldalamat az üzenetekkel együtt. A vízumom lejárt, de nem hosszabbították meg, a telefonomat kontrollálták, nem tudtam kapcsolatba lépni a családommal sem. Nem zártak be pincébe, de sosem hagytak egyedül. Hirtelen azon kaptam magam, hogy már horror- és szexfilmet akartak velem forgatni, és azt mondták, vannak rólam felvételek, amikről nem is tudok, azt bármikor közzétehetik…” – mesélte a Borsnak a lány, akinek végül sikerült visszalopnia az útlevelét, és barátjával felvéve a kapcsolatot, hazajutnia.

“Szerencsés vagyok, mert túléltem, hálás a barátaimnak és a páromnak. Na­gyon remélem, hogy az esetemből tanulnak a lányok, és kétszer meggondolják, hogy milyen munkalehetőségre mondanak igent, mert egy pillanat alatt rém­álommá válhat az egész élet” – vonta le a konklúziót az egykori reality szereplő, akinek ügyvédje elmondta, több bűncselekmény gyanúja miatt megtette itthon a feljelentést, az ügy vizsgálata pedig folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik