Szórakozás

Betegen vág neki az Everestnek Lilu

Betegen készül Lilu arra, hogy részt vegyen a Magyar Everest Expedíción. Az RTL Klub műsorvezetőjét ugyan az elmúlt napokban arcüreg- és homloküreg-gyulladás kínozta, ám hatalmas kalandnak tartja a lehetőséget, így mindent elkövetett, hogy rendbe jöjjön az utazásig.

“A kondícióm nagyon jó, igaz, az elmúlt napokban még antibiotikumot is szednem kellett a betegség ellen, így igazán pár napom van arra, hogy a gyomromat is felkészítsem az útra. Pakolni pedig anyukám segít majd, hiszen ő már igazán jártas abban, hogy mi nem maradhat ki semmiképpen, és minek kell itthon maradnia”

– mondta a Blikknek Lilu, akinek kisfia, Dávid is nagyon vagány dolognak tartja, hogy édesanyja a Mount Everestre készül.

“Amikor a Keresem a családom miatt elutazom, hazatérés után napokig azokról a tájakról mesélek, ahol jártam, még az elalvás előtti történetek is ezekről szólnak. Így amikor felvetődött ez a lehetőség, demokratikusan szavazásra bocsátottam a családnak. Dávid pedig azonnal közölte, hogy menjek. Milyen menő dolog lesz ez a suliban, érvelt, és valóban, ezzel nem lehet vitatkozni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik