Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Szeretnék újra normális életet élni

Demcsák Zsuzsát tavaly májusban kapták a rendőrök ittas vezetésen a főváros II. kerületében, hajnal 2-kor, otthona közelében. Gyorsított eljárásban a bíróság két évre tiltotta el a vezetéstől, és egymillió forint pénzbírságot szabott ki rá első fokon. Demcsák és ügyvédje, dr. Mester Csaba enyhítést kért, amit másodfokon meg is ítéltek a javára, ám a jogosítványát, amelyet két évre vontak be, nem kapta vissza. Jelen állás szerint legkorábban jövő nyáron ülhet újra a volán mögé.

Bár nem lett volna kötelező, Demcsák Zsuzsa személyesen megjelent a pénteki tárgyaláson, hogy az utolsó szó jogán beszélhessen.

“Nehéz volt az elmúlt egy év, az, hogyan oldjuk meg az életünket. Nyilvánvalóan már az első pillanatban tudtam, hogy borzasztó hibát követtem el. Bevallom. Igazából azt szeretném kérni… hogyha ezt már jóvátenni nem is tudom, hiszen a gyerekeim előtt is többször felmerült és beszélgettünk róla. Én csak szeretnék újra normális életet élni”

– idézte a Bors a Mokka műsorvezetőjének beszédét.

Az ítélethirdetés után Demcsák a Blikknek azt nyilatkozta, hogy mivel a vezetéstől eltiltották, sofőrt kellett fogadnia.

“Máshogy nem tudom megoldani a szituációt. Egy éve nem vezethetek, de a gyerekeket ugyanúgy vinni kell reggelente az iskolába, értük kell menni, utána következnek a különórák, mindennap, mindkettőnek, két különböző helyen, és a szüleim­hez is gyakran megyünk. Már megtörtént, sajnos nem tudom visszapörgetni az időt. Akkor azt gondoltam, csak kis utat teszek meg, nem ül mellettem senki és nem ittam sokat. Rossz döntés volt, elismerem, ám túlzott mértékűnek gondolom a kétéves eltiltást. Ez az egy év is nagyon nehéz volt, és ugyanennyi van még hátra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik