Szórakozás

A TV2 vezetőit elhagyta a humorérzékük Sváby szerint

Személyeskedésbe torkolló vita alakult ki Sváby András nyilvános Facebook-oldalán az ATV műsorvezetője és Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója között néhány napja annak kapcsán, hogy megnyerte-e a vasárnap estét Sváby új, az ATV-n jelentkező műsora, a Heti Napló a TV2-vel szemben. Erről nyilatkozott ma Sváby.

“Megmondom őszintén, ez a TV2-höz való hasonlítgatás túl ment azon a ponton, amit én nagyon élveznék. Én egyszer sem említettem meg a TV2 vezetőit, sőt a műsoromat sem próbáltam meg máshoz hasonlítani… Hozzáteszem: a számokkal és a tényekkel nem lehet vitatkozni. A Heti Napló első és második adása olyan nézettséget hozott, amit én két-három hónap múlva szerettem volna elérni. Viszonylag gyorsan lett sikeres. De a TV2 egyik vezetőjével sem szeretnék konfrontálódni. Nem vették a lapot, úgy tűnik, elhagyta őket a humorérzékük. Én szeretek mindent humorral megközelíteni, nekik ez nem ment, úgyhogy én ezt az egészet elengedem”

– mondta a Borsnak Sváby András, akinek ATV-s műsorának indulásával egy időben született meg legkisebb gyermeke is.

“Annyiban szerencsés volt a baba születése, hogy épp egy olyan napon érkezett, amikor nem voltam stúdióban. Az egyetlen szabadnapom volt, így otthon voltam. Váratlanul sem ért a dolog, mert volt kilenc hónapom, hogy felkészüljek erre, és tapasztalatom is van. Az ember át tudja szervezni az életét, de ha Milán vasárnap, adásnapon születik, nem lehettem volna ott.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik