Szórakozás

Péter Szabó Szilvia: Sok pofont kaptam az élettől

Az énekesnő élete sínen van és nem is lehetne boldogabb. November végén életet adott első gyermekének, két hónapja pedig párja is megkérte a kezét. Idáig azonban hosszú út vezetett. Péter Szabó Szilvia úgy döntött, hogy elindítja saját blogját, amiből a rajongók megismerhetik a belső világát.

Sokszor érzem, hogy sokkal többet mondanék mint azt lehet, időkorlátok és egyéb tényezők kereteiből kitörve. Ezért a mai nappal útjára indítottam egy saját blogot ‘Igaz Én’ címmel.

Az első blogbejegyzésben arról ír az énekesnő, hogy kemény volt vele az élet az elmúlt másfél évtizedben, de nem bánja, mert anélkül most nem tarthatna ott, ahol.

15 éve állok a színpadon és 15 éve érzem egyfajta küldetésnek, hogy adjak! Valami fontosat a zenén túl is… Nem volt mindig egyszerű és sok pofont kaptam az élettől, de megérte. Legfőképp azért, mert ezek a pofonok tanítottak meg felállni. Sokszor ültetett kispadra az élet, de hálás vagyok! Igazán! Az elmúlt 15 év mosolyai és pofonjai formáltak azzá, aki ma vagyok. Azzá a nővé és most már anyává, aki semmi pénzért, senkivel nem cserélne!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik