Szórakozás

Nyolcvanévesen nyugdíjba megy Japán legidősebb pornósztárja

Bejelentette visszavonulását Maori Tezuka, Japán legidősebb pornószínésznője. A nyolcvanéves díva azt mondja, azért döntött így, mert nincs elég férfi, aki képes lenne tartani vele a lépést. Nem zárta ki azonban, hogy néhány év múlva visszatér.

Tezuka, az egykori operaénekes-nő szokatlanul későn, 71 éves korában vágott bele a felnőtt filmezésbe. Nem a pénz, hanem a munka érdekelte.

Fotó: Facebook

„Amikor felgyúlnak a fények, csak megyek, és próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból” – nyilatkozta akkor. Most azt mondja, nem bánt meg semmit, de egyre inkább nehezére esett, ha olyan színésszel kellett forgatnia, akihez nem vonzódott.

„Máris megkerestek, hogy egy-két év múlva térjek majd vissza, azt feleltem, hogy majd meggondolom.”

A japán társadalom egyre gyorsabban öregszik. Jelenleg 34 millió ember, a népesség egynegyede 65 év feletti. Az idősek egyre növekvő aránya mindenre, így a pornóiparra is jelentős hatással van. Az évi 20 milliárd amerikai dolláros japán pornóipar mintegy negyede az időseknek, az idősekről szól. Kiderült ugyanis, hogy a nyugdíjas korú férfiakból álló fogyasztói réteget sokkal inkább érdekli a „silver”, vagyis kizárólag 65 év feletti színészeket szerepeltető kategória, mint azok a filmek, amikben fiatalok vannak.

(via Straits Times)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik