Szórakozás

Van 5 tippünk Hajdú Péter számára

Hajdú Péter alig pár napja regisztrált az Instagramra, de máris több mint 9 ezren követték be. Ahogy jönnek a lájkok, Hajdú úgy fejlődik, és követi az íratlan Insta-szabályokat, villámgyorsan tanulja a sikeres szelfiket. Ha megnézzük a két napi termését, feltűnik a változás. A csücsörítés már egész jól megy, de van hova fejlődni.

1. Több filter

Bár örülünk, hogy Hajdú Péter a természetesség híve, érdemes a legnagyobbaktól tanulni. Úgy használni a plusz filtereket, hogy a követők észre se vegyék.

2. Több snapchates filter

Hajdúnak vagy nincs Snapchate, vagy csak mi nem tudunk róla. Mindenesetre várjuk a virágokat, állatfejeket, és elváltoztatott hangú videókat.

3. Instasztorik

Elengedhetetlen egy profi számára. Ott aztán rajzolhat az ember a képekre, készíthet hosszabb, rövidebb videókat. Lsd.: Vajna Tímea.

4. Kajafotók

Kötelező. Ajánlott hashtag: #foodporn, esetleg #mutimiteszel. Egy kis inspiráció.

Food time #mutimiteszel 🍰

A post shared by Anna (@folowanna) on Dec 13, 2016 at 1:57am PST

5. #napom

Szabályok: gondosan beállított tárgyak egy lehetőleg tiszta és világos felületen. Ne legyen túl szimmetrikus a kompozíció, a kommentelők gonoszak, még a végén kiszúrják, hogy nem spontán pillanatról van szó. Inspiráció.

(ha van a képen egy kis reklám, annál jobb)

Working from home 📷 #blogging #legyenhappyday #mutimitiszol #rauch #mutimiteszel #olympus #frends #style #planning

A post shared by Vivien Nagy – Blogger/Youtuber (@fiftypairsofshoes) on Nov 10, 2016 at 6:43am PST

+1. Eat healthy

Ha Hajdú Péter igazán nagy király akar lenni az Instán, akkor megmutatja az egészségtudatos énét is. Ennek feltétele, hogy bizonyos időközönként feltesz egy tál müzlit/zabkását/chiapudingot. A feltéteket mindenképp párhuzamos, precíz sorokban kell elhelyezni. Valahogy így.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik