Szórakozás

Stohl András titokzatos új munkát kapott, ezért otthagyja a Vígszínházat

A színész 2013 óta állandó tagja a Vígszínháznak. Szereti a helyet és a kollégáit, akik nemrég az 50. születésnapja alkalmából még egy meglepetésbulit is rendeztek neki. Stohl András azonban több megkeresést is kap és az utóbbi időben egyre nehezebb volt összeegyeztetnie ezeket a színházával.

András nagyon szeret a Vígszínházban dolgozni, fantasztikus szerepeket kapott, azonban egyre több feladattal is megkeresték kívülről, más színházaktól, ezek a kihívások pedig érdekelték. Néha kifejezetten problémás volt az egyeztetés a Víggel, leginkább más színházak ese­tében okozott kellemetlenséget

– magyarázta a Blikk informátora.

Stohl a napilapnak azt is elárulta, hogy nyárra már el is vállalt egy különleges munkát, ám egyelőre még ő maga sem tudja, hogy miben sikerül megegyeznie a Vígszínház igazgatójával, Eszenyi Enikővel.

Magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől. Nyáron egy olyan munkába vágok bele, amilyennel eddig még nem foglalkoztam, és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal. Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik