Szórakozás

Stohl András az X-Faktorban folytathatja

Mint megírtuk, Stohl András titokzatos új munkát kapott, ezért otthagyta a Vígszínházat. A Blikk információi szerint a színész az RTL Klubnál folytathatja karrierjét. A csatorna két nagyszabású projektet is tervez az őszi szezonra, amelyben kiemelt szerep juthat Stohlnak. Ősztől elkezdődik az X-Faktor hetedik évada, amelyben Tóth Gabi távozása után jelenleg egy üres mentorszék áll szabadon. A másik lehetőség a megújuló Reggeliben kínálkozik.

“Ahhoz, hogy valaki a mentorszékbe üljön, talán az a legfontosabb, hogy tökéletesen tudja, minek kell történnie a színpadon. Stohl András korunk egyik legjobb színésze, ezt mindenki tudja. Stohl ugyan kiválóan énekel, de nem énekes, ahogy a korábbi mentor, Alföldi Róbert sem, de mindketten ismerik, hogy mire van szükség a színpadon. Tóth Gabi helyére mindképpen egy női mentort szeretnénk, de a teljes zsűri névsor még nem nyilvános, tehát bármi megtörténhet (…) Bármiről is van szó, Stohl András mindig jó ötlet”

– mondta a lapnak Schiwert Takács László, az X-Faktor kreatív producere.

A Blikk megkérdezte a jövőjével kapcsolatban titokzatoskodó Stohl Andrást is, aki röviden és tömören kommentálta a híreszteléseket. Azt mondta, hogy az X-Faktort talán, a Reggelit azonban valószínűleg nem vállalná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik