Szórakozás

Fresh Andi megható sorokkal köszöntötte babát váró kolléganőjét

Ahogy azt már korábban megírtuk, várandós a Fresh együttes egyik alapítója, Gyulai Viktória, akinek terhességét barátnője és kolléganője gyönyörű kismamafotóval – IDE kattintva érhető el – és igen szép gondolatokkal üdvözölte az Instagramon.

Sok minden kavarog a fejemben… 18 együtt töltött év alatt rengeteg mindent éltünk meg együtt. Jót és rosszat egyaránt. De a legnagyobb csoda most történik Velünk, Veled, Veletek! Nagyon nehéz volt magamban tartani, de most már elmondhatom, hogy IGEN, a hír igaz! VIKI BABÁT VÁR! Szeretlek Benneteket, Józsikám! A többit meg úgyis tudjuk.  …Nagyon várlak te kis Csoda!”

– írja Villányi Andrea, aki az egyelőre enyhén pocakos, a baba neméről és civil párja kilétéről nem nyilatkozó Fresh Wikivel együtt a ma reggeli Mokkában is vendégeskedett.

Az énekesnők azt azonban elárulták, hogy az együttes nem szűnik meg; a babázás után újra a régi formációban lépnek majd színpadra, addig pedig Fresh Andi egyedül, pontosabban két táncoslány kíséretében lesz felkérhető a haknikra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik