Szórakozás

Trokán Anna első gyerekét várja

Már a hatodik hónapban jár a 32 éves színésznő, így nyáron, egészen konkrétan júliusban érkezik Trokán Péter első unokája – írja a mai Bors. A lapnak az izgatott színész nyilatkozott, aki lelkesen és nagyon boldogan várja a kicsi érkezését.

“A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze az én lányaimnak, Annának és Nórának ezt nem mondtam. A bátyámnál három lány- és egy fiúunoka van. Kész téboly ez a nőuralom a családban! Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit sikerül javítani az arányokon, de jeleztem már a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni!” – mesélte jókedvűen Trokán Péter, aki alig várja a nyarakat, hogy balatoni nyaralójában tölthesse majd idejét a “kiskrapekkal”.

Fotók: MTVA/ Zih Zsolt

Persze Papadimitriu Athina is boldog; ő az MTVA egyik műsorában árulta el a titkot, amire saját bevallása szerint sem volt “felhatalmazása”, de nem bírta magában tartani az örömét, hogy Anna lánya – aki nem szeretett volna címlapokra kerülni, és emiatt titkolózott – várandós, és így ő végre nagymama lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik