Szórakozás

Pápai Joci Caramel és Majka nélkül már abbahagyta volna a zenélést

Az Eurovíziós Dalfesztiválra készülő énekest két barátja segítette ki a gödörből, és sők voltak, akik lelket öntöttek bele, amikor már feladta volna korábbi terveit. 12 évvel ezelőtt, miután kiesett a Megasztárból, sokáig attól rettegett, hogy eltűnik a süllyesztőben, és nem tud majd maradandót alkotni. Pápai Joci minderről a Borsnak adott interjúban beszélt.

“Annak idején Caramellel már az előválogatón egymásra hangolódtunk, és olyannyira összebarátkoztunk, hogy amikor továbbjutottam, már a második nap nála aludtam, hogy ne kelljen feljárnom vidékről. A barátságunk azóta is töretlen, hiszen életem legnehezebb időszakában is támaszkodhattam rá. Voltak olyan pillanataim, amikor azt hittem, abbahagyom a zenélést, de ő és Majka mindig kirángatott a gödörből. Persze a legkeményebb belső harcokat már egyedül kellett megvívnom” – mesélte az énekes, de Caramellel együtt tisztázták azt is, hogy a jó kapcsolat ellenére A Dalban csakis objektív értékelést hall majd barátjától.

Fotó: MTVA/A Dal Kulissza

A Kijevbe készülő Pápai Jocit egyébként továbbra sem érdekli a csillogás, sem a számtalan felkínálkozó, “a házasság szentségét tiszteletben nem tartó” rajongó; sokkal inkább szeretne megmaradni annak, aki régen is volt.

Sosem foglalkoztatott a hírnév és a csillogás. Most, az eurovízió után is szeretnék megmaradni annak az egyszerű vidéki gyereknek, akinek megismert a közönség. Nekem az a fontos, hogy a dalom megmaradjon az emberekben, és felnyissam vele mindenkinek a szemét arra, ami fontos az életben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik