Szórakozás

Hajdú Péter nem békül újságon keresztül az édesapjával

Ahogy azt korábban megírtuk, a Best magazinnak adott interjút Hajdú József, a tévés 88 éves édesapja, aki többek közt azt mondta,  halála előtt még szeretné magához ölelni a fiát, és nagyon sajnálja azt is, hogy unokáit is csak a sajtón keresztül láthatja.

Hajdú Péter édesapja a válásról is szól pár szót: szerinte Sarka Kata kicsit nagyravágyó, az ő fia pedig nem egy finomkodó típus. Hogy ez alatt pontosan mit értett, nem derült ki; ahogy az sem, mi is volt az oka aa szülő-gyerek kapcsolat ilyen fokú megromlásának.

Erről az éppen külfüldön síelő tévés sem beszélt, viszont a Borsnak telefononon annyit mondott a pénteken megjelent interjúval kapcsolatban, hogy még ha békülne is, akkor sem ilyen körülmények között tenné.

Sokkal komolyabb a konfliktusunk annál, hogy erről a sajtóban lehetne üzengetni, és én nem is szeretnék visszaüzenni neki semmit. Ha komolyan gondolja a békülési szándékot, nyilván meg fog keresni, és ez esetben el fogunk beszélgetni. De szerintem egy ilyet személyesen kell kezdeményezni, nem egy újságon keresztül”

– mondta Hajdú Péter, akinek a bulvárlap teóriája szerint apja második feleségével lehetett korábban egy nagy vitája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik