Szórakozás

Zimány Linda Dr. Szösziként érkezik A Nagy Duettbe

A modellből lett jogász ugyanis filmbéli kedvencéhez hasonlóan a negatív kritikákból merít erőt, és szeretné ledönteni a sztereotípiákat.

Aki kimaradt volna a TV2 nagy bejelentéséből – na jó, igazából mindössze a viszatérő zenés show résztvevőinek kihirdetéséről – az még nem is tudhatja, miről van szó: ugyanis a nemrégiben szinglivé vált Zimány Linda Dr. Zimány Linda is ott lesz idén A Nagy Duett amatőr versenyzői között, profi partnerként pedig az egykori X-Faktor győztes Oláh Gergőt kapta maga mellé.

“Nagyon aranyos ember, aki brutál jól énekel és táncol. Ahogy beszélt a feleségéről, a családjáról, majdnem elsírtam magam. De tényleg! (…) Ez nem olyan műsor, amiből rosszul lehetne kijönni. Ezt tá­masztja alá az is, hogy itt van Völgyesi Gabi, aki praktizáló ügyvéd” – mondta el a Borsnak a modell, akinek magánéleti szempontből éppen jó időben érkezett a felkérés, és elárulta azt is, milyen hasonlóságot lát kedvenc filmje, a Dr. Szöszi főhőse és saját élete között.

Fotó: TV2

“Szerintem kevés párkapcsolat élné túl azt az időszakot, ami most következik. Reg­gel nyolctól délutánig iroda, utá­na táncpróbák, tizenkét munkaórás napok lesznek. Így nehéz lenne. (…) Pozitív film, ami arról szól, hogy küzdeni kell a beskatulyázás ellen. Dr. Szöszi is negatív kritikákból merít erőt. Az egyik kedvenc filmem. Felvállalom, és képviselem is, hogy ezeket a sztereotípiákat döntsük le. Lehessen bebizonyítani, hogy valaki indulhat úgy A Nagy Duettben, hogy a hétköznapokban azért tud működni egy komoly szakmában, jelen esetben ügyvédként. Látom a kollégákon, adott esetben a bírókon is, furcsállják, hogy más szerepben látnak, de tudják, hogy mennyire igyekszem. Én is ember vagyok, ebben a szakmában ugyanott kezdem, ahol ők, csak több előítélettel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik