Szórakozás

Judy 42 évesen szeretne újra gyereket vállalni

A Nagy Duettben áprilistól Erdei Zsolt partnereként versenyző énekesnő férjével együtt kistestvért szeretne ötéves kislánya mellé – derül ki az e heti Bestből.

“A sorsra bíztuk magunkat, nem teszünk az ellen semmit, hogy gyerekünk legyen, így ha jönnie kell, akkor jönni is fog. A kislányom sűrűn mondogatta, hogy az oviban szinte minden társának van már testvére, csak neki nincs. Mivel egy ideje már mi gondolkodunk rajta, így az ő kívánsága csak még jobban megerősített minket az elhatározásunkban. Balázs nagyon szeretné, ha megint kislányunk lenne, és Maja is lánytesónak örülne, akit már most Katának hív” – mesélte a magazinban Judy, aki dietetikushoz jár, mert ugyan fogyókúrázni nem szeretne, de az első terhessége alatt felszedett 20 kilónak sem örülne, ha ismét várandós lenne.

Az énekesnő abban is biztos, hogy ezúttal nem kizárólag az anyai feladataira koncentrál, mert korábban erre majdnem ráment a házassága; azt mondja, biztos benne, hogy a második gyereknél 12 évvel fiatalabb férje felé sem felejt el majd több szeretetet és figyelmet sugározni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik