Szórakozás

Hajdú Péterrel békülni szeretne az édesapja

Hajdu-Peter(960x640).jpg (Array)
Hajdu-Peter(960x640).jpg (Array)

“A halálom előtt még kibékülnék a fiammal” – olvasható a legfrissebb Bestben, amiben a 88 éves, a magazin szerint betegeskedő Hajdú József nyilatkozott.

Hajdú Péter és édesapja ugyanis nyolc éve nem beszéltek egymással; az idős férfi kizárólag a sajtóból értesülhet fia családi életéről, de még az unokái fejlődéséről is, amit természetesen nagyon fájlal, de azért véleménye így is van, a válásról meg különösen.

“Bevallom, nagyon sajnálom, hogy a fiam is hasonló sorsra jutott. Soha nem öröm, ha egy házasság felbomlik, ráadásul így, hogy már gyerekek is vannak. Valahol a sors fintora, hogy amit a fiam folyamatosan a fejemhez vágott, most vele is megtörténik. (…) Nem mondom, hogy ezt előre lehetett tudni, én úgy láttam, Kata és Péter jól megvoltak egymással. Talán Kata egy kicsit nagyravágyó volt, Péter pedig nem egy finomkodó gyerek. De hogy mi történt, arról nem tudok semmit…” – mondta el többek közt az idősebb Hajdú, aki nagyon vágyna arra, hogy fiával megöleljék egymást, és túllépjenek végre a múlton.

Hajdú Péter egyelőre nem reagált édesapja nyilatkozatára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik