Szórakozás

Eldőlt: Ők lesznek a Reggeli műsorvezetői

Már egy hónapja tudjuk, hogy áprilisban visszatér az RTL Klub képernyőjére a Reggeli. A csatorna korábban elárulta, hogy a reggeli műsor szellemisége megmarad, ám sokkal fiatalosabb és interaktívabb lesz, ráadásul a műsorvezetői szerepben is olyan arcok mutatkoznak majd meg, akiket korábban még nem láthattak a nézők ebben a feladatkörben.

A találgatások néhány hete még arról szóltak, hogy a Barátok Köztből kilépő Kiss Ramóna az esélyesek között lehet, a Fókusz péntek esti adásából azonban kiderült, hogy valójában a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Mikike vállalták a feladatot.

Át kell szerveznünk az életünket. Egyre jobban szokjuk a korai kelést, a gyermekünket már beszoktattuk az óvodába. Két órával korábban kelni, szinte gyerekjáték lesz

– viccelődött a színésznő férje.

A műsorvezetést mi még nem próbáltuk, úgyhogy ez egy teljesen új dolog. Arról nem is beszélve, hogy ez egy szakma, és én soha nem gondoltam magamról, hogy műsorvezető lennék vagy leszek. Szóval igen, nehéz lesz, de biztosan megugorjuk Annával, mert szeretjük egymás, mert odaadók vagyunk és belevalók. Bízunk benne, hogy az emberek is fognak szeretni minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik