Szórakozás

Változások az RTL-nél: egy órával később kezdődik a Barátok közt

barátok közt (barátok közt)
barátok közt (barátok közt)

Március 27-től megváltozik az RTL Klub eddig megszokott műsorstruktúrája. Több produkció befejezi az etapját, így lekerül a képernyőről a Keresem a családom és A mi kis falunk is. Saját gyártású műsorból azonban nem lesz hiány.

A csatorna közleménye szerint a hónap végén érkezik A Konyhafőnök VIP című gasztro-reality, amelyben 26 sztár mérkőzik meg egymással a 10 milliós fődíjért. A hírességek főzőtudását hétköznaponként 18.55-től láthatják majd az RTL Klub nézői, ezzel a csatorna műsorstruktúrája is változni fog.

Ez azt jelenti, hogy a Story Extra című sztármagazin fél órával korábban, már 16.55-től látható lesz. Utána 17.25-től jön a Fókusz, majd 18 órától a megszokott időpontban az RTL Híradó.

A főműsoridőben is lesz változás: minden hétköznap az RTL Híradó után, 18.55-től jön A Konyhafőnök VIP. A korábbi évadokban megszokott módon azok a nézők, akik lemaradnának a premier adásokról, másnap 15.35-kor az ismétlésekkel bekapcsolódhatnak a versenybe.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatai később kerülnek képernyőre: az Éjjel-Nappal Budapest fiataljait hétköznaponként 20.30-tól láthatják, míg a legnézettebb napi sorozat, a Barátok közt március 27-től 21.50-től kerül a képernyőre. Ezért az RTL Hírigazgatóságának háttér és magazinműsorai, vagyis a XXI. század és a Házon kívül az új műsorstruktúrában kedden, illetve szerdán is késő este kerülnek képernyőre.

A sorozatfüggőknek sem kell lemondaniuk kedvenceikről: hétfőnként a Barátok közt után jön a Dr. Csont 10. évada, keddenként a Castle 7. évada, szerdánként a Szulejmán szintén 7. évadával érkezik, a Halálos fegyver című amerikai sorozat új epizódjai pedig a jövőben csütörtök esténként folytatódnak. Péntekenként 22.25-től új, az RTL Klubon még nem látott epizódokkal tér vissza a Showder Klub. Vasárnaponként 18.55-től visszatér a megszokott sávba a Cobra 11, immár a 21. évadával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik