Szórakozás

Szinetár Dóra: Megéreztem, hogy babát várok

Kedden reggel derült ki, hogy Szinetár Dóra harmadik férjét, Makranczi Zalánt is megajándékozza egy gyermekkel, akivel jelenleg még csak a negyedik hónapban jár. Az ősszel érkező kicsi születésére az egész család izgatottan készül.

“Megéreztem, hogy babát várok. Persze, én is csináltam terhességi tesztet és csak azután fordultam orvoshoz, de nem ért váratlanul a hír. A férjemmel terveztük a babát, csak azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar sikerülni is fog”

– mondta a Borsnak Szinetár, aki aktív kismama, és tervei szerint még sokáig az is lesz. Március 18-án, a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik, valamint továbbra is játszik a Budapesti Operettszínházban.

“Ameddig bírom, dolgozni fogok. A terhesség nem betegség, hanem egy állapot, de csak annyit vállalok, amennyit jónak ítélek. Szerencsére jól viselem a várandósságot, bár azt észrevettem, hogy a testem másként reagál rá, mint húszévesen, mikor Marcit és harmincévesen, mikor Zorkát vártam. Már sok apró jelről tudom is, hogy mit jelent, így könnyebb a helyzetem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik