Szórakozás

Havas Henriket újabb helyről rúgták ki

havas henrik (havas henrik, )
havas henrik (havas henrik, )

Elég nagy hullámot vert a Tanár Úr NEM kurvázása. Történt ugyanis, hogy Havas Henrik jó két héttel ezelőtt megfogalmazott a közösségi oldalán egy posztot Vajna Tímeáról, aki szerinte Molnár Anikó és Kelemen Anna “kolléganője” és akik mindhárman nehéz mesterséget űznek.

A burkolt prostizást – amit nyilván csak a rosszindulatú olvasó és sajtómunkás lát bele – Havas úgy próbálta kimagyarázni, hogy ő csak arra gondolt, hogy mind a három hölgy gazdag és idősebb férfiakkal randizott. Aztán jött az újabb elmélet a Tanár Úrtól: csak azért vette egy kalap alá őket, mert mind a hárman celebek. Nyilván.

Ez viszont már nem volt elég ahhoz, hogy jó szívvel fogadja Andy Vajna tévéje. A TV2 ugyanis az utolsó pillanatban bontott szerződést Havassal. Most azonban egy újabb kirúgásról adott hírt a Facebookon a kéretlen véleményét megosztó riporter.

Ma, azaz 2017. Március 16-án, 12:35 perckor (kb.) azt mondtam Évának a titkárnőmnek, hogy: csak arra vagyok kíváncsi, mikor veszik észre, hogy minden héten abba a HOT! Magazinba írok tárcát, amelyik momentán a Mészáros Lőrincé. Aztán 13:30 órakor (pontosan) megcsörrent a telefonom, és a magazin egyik munkatársa azt mondta, hogy rossz híre van.A rossz hír nyilván az, hogy nem kell többet írnom a magazinba. Éva megjegyzése: Henrik, magának nagyon jó megérzései vannak!

– kezdte Havas, aki ezután azt találgatta, hogy vajon miért tartott ilyen sokáig Mészárosnak az, hogy megszülessen ez a döntés, majd a rá jellemző nagyképűséggel vázolta az anyagi helyzetét.

Nincs igaza az Évának abban, hogy nekem jók a megérzéseim, mert a kocsimat például ma akartam lemosatni. Most, hogy ilyen szűkös idők járnak rám, inkább kihozom a garázsból az autót, és megvárom az esőt!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik