Szórakozás

A rusnyázó Megyeri Csilla megszakértette a Hujber interjút

Hujber Ferenc pár napja a Mokkában Jézusról beszélt, aki szerinte egy színész volt, és egy 10 éves kisfiú halt meg a kereszten véletlenül. Aztán azt mondta, Orbán Viktor Magyarország királya.

Nehéz eldönteni, hogy ami az interjúkban történt, az egy szürreális performansz, és mi vagyunk teljesen hülyék, vagy egyszerűen csak szomorú és ijesztő. Nem is igazán akarnak erről nyilatkozni a médiában dolgozók, de a Borsnak sikerült találnia egy remek szakértőt a témában a “rusnyázó” debreceni tévésMegyeri Csilla személyében, akinek két remek beszólása elég volt ahhoz, hogy országosan ismertté váljon.

“Azt érzem – pont ezt beszéltük a szomszédasszonnyal –, valami nem jöhetett össze az életében neki, és most megint magára akarja terelni a figyelmet. Először komolyan, tátott szájjal néztem, de műsorvezetőként azt hiszem, belementem volna a sztorijába. »Jézus egy színész volt? És csalta a nejét?« Ilyenekkel provokáltam volna. Szerintem azzal lehetett volna gyengíteni, ha provokálják még jobban”

– kezdte a Borsnak Megyeri.

„Orbán király lett? Mikor koronázták? Lemaradtunk volna? Hol van a hadserege? Mondjuk Dóri jól lereagálta (Szabó Dóra, műsorvezető – a szerk.), csak én egy kicsit jobban belekérdeztem volna” – mondta Megyeri lapunknak, aki a debreceni tévénél már szerzett némi szakmai tapasztalatot. „Én is csináltam már Ferivel interjút Debrecenben, akkor teljesen normális volt. Nyilván ő színész, ezért színészkedik. Nem kell ezt komolyan venni. Én tuti nem sértődtem volna meg egy ilyen interjú után, elvihorásztam volna vele. Egyébként szívesen beszélgetnék vele a műsoromban, ami hamarosan meg fog újulni”

– ezzel zárta a beszélgetést a műsorvezető, aki éppen Édes életet forgatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik