Szórakozás

X-Faktor: megvan az első jelölt Tóth Gabi helyére

Mint megírtuk, Tóth Gabi pénteken bejelentette, hogy nem lesz többé az X-Faktor mentora. Az énekesnő három évadon keresztül ült egyedüli nőként a zsűriben, azonban már a zenei karrierjére szeretne koncentrálni.

Az RTL Klub természetesen máris elkezdte keresni Tóth Gabi utódját. A Bors információi szerint a jelölt a mindössze húszéves Radics Gigi.

Kora és a pályán eltöltött mindössze hat éve ellenére, Gigi nagyon is sokat segíthet a versenyzőknek. Annak idején, 2008-ban először eltanácsolták a Megasztárból, de újra jelentkezett, és 2011-ben megnyerte a versenyt.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere nem cáfolta értesülést, igaz, nem is erősítette meg. Úgy fogalmazott, túlságosan korai lenne még konkrét dolgokról nyilatkoznia az ősszel induló tehetségkutató kapcsán.

“Magam is majdnem mindenkit ismerek a szakmából, amikor felmerül egy név mentorként, nagyjából tudom, hogy mire számíthatok tőle. A mentorok is próbafelvételen vesznek részt, akárcsak a versenyzők. A kiválasztásnál pedig nem csak, sőt elsősorban nem az életkor dönt, hanem az, hogy az adott zenész milyen karakter. Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci is fiatal, Tóth Gabi pedig 25 éves volt, amikor először mentor volt”

– mondta a lapnak Schiwert-Takács.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik