Szórakozás

Szögeczki Ági 49 kilóra fogyott: sírva fakadt, amikor meglátta magát

A Való Világ harmadik szériájában megismert, majd a TV2 Édes Életében is feltűnő Szögeczki Ági soha nem volt még vékonyabb, mint most. A 40 éves celeb mindössze 49 kilót nyom.

“A húszéves kislányok hordják azokat a méreteket, amiket most én negyvenévesen. Még az eladó is meglepődött az üzletben. Furcsa, mert mindenkinek azonnal feltűnik a változás. Az utcán például azt is megkérdezik, hogy beteg vagyok-e. Ilyenkor elkeseredem, hogy az elmúlt negyven évben nem voltam ezek szerint csinos. Egész éle­temben gondjaim voltak az önbizalomhiány miatt, de most egy kicsit jobban érzem ma­gam a bőrömben”

– mondta a Borsnak Szögeczki Ági, aki akkor határozta el, hogy fogyókúrába kezd, amikor visszanézte magát a képernyőn.

“Volt, hogy szerepeltem az Ezek megőrültek!-ben, otthon a fiammal ültünk a kanapén, vártuk, hogy mikor jön anya, de amikor megláttam magam a képernyőn, sírva fakadtam. A tévé még rá is erősített az alakomra. Eljutottam oda, hogy tart­hatatlan ez az állapot, nem éreztem jól magam a bőrömben. Sport nélkül, odafigyeléssel, és egy egyelőre itthon ismeretlen afrikai dióval fogytam le pár hónap alatt tíz kilót.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik