Szórakozás

Hujber Ferenc szerint Jézus egy színész volt

Hujber Ferenc interjúja nem várt fordulatot vett a Mokkában. Bár Pachmann Péterék inkább arról kérdezték volna, hogy most elköltözik-e egy időre a családjától vagy sem, de a színész a Passió újraértelmezését adta elő, szerinte ugyanis Jézus egy színész volt, ahogy fogalmazott,

kora Stohl Andrása. 

De kezdjük az elején. Már ott lehetett sejteni, hogy nem mindennapi beszélgetés következik, amikor Hujber meglepődött, hogy a költözéséről kérdezik.

Teljesen új nekem ez az információ.

– korábban az Édes élet kamerái előtt mondta ki, hogy egy évre elhagyja a családját.

Szabó Dóra műsorvezető végül tiszta vizet öntött a pohárba, rákérdezett, hogy Hujber Ferenc elmegy-e külföldre, de nem érkezett egyértelmű válasz.

Én nem szeretnék elmenni, de el kell mennem.

De ez még mind semmi, a szürreál innen indult, ugyanis Hujber kifejtette, mivel fog foglalkozni a jövőben. Szerinte erről fog majd beszélni a világ az elkövetkezendő 10-20 évben.

Azt állítom, hogy Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú.

Azt mondja, hogy ezt nem kutatásokból derítette ki, de még csak nem is egy sugallat után jelenti ki, hanem ő egész életében figyelte az embereket, amióta csak megszületett. A magyarázatot láthatóan Pachmann Péter sem értette, de Hujber csak folytatta.

Jézus keresztre feszítése egy baleset volt. Illetve a kisfiú halt meg, de csak véletlenül. 

Hujber Ferenc nagyon elfoglalt lesz, ha elterjed az elmélete, ahogy fogalmazott, bonyesz lesz, de majd megoldja. Szerinte egyébként ma van Húsvét hétfő, és semmiféle megvilágosodásról nincs szó. Az idő rövidsége miatt sajnos nem tudta tovább magyarázni a dolgot, de megígérte, hogy sor kerül majd egy hosszabb beszélgetésre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik