Szórakozás

Biztos, hogy azt hiszed, nem ismered ezt a fiút, pedig de!

A Barátok Közt rajongói mostanában szomorkodhattak, hiszen Kiss Ramóna 16 év után elhagyta a sorozatot, ráadásul a továbbiakban Gubík Ági is csak vendégszereplőként tűnik fel majd, Nyári Dia jövője pedig kérdésessé vált a sorozatban.

A szereplőgárda azonban nem csak negatív irányban változik, a régi szereplők közül akad, aki visszatér. A nézők péntek este így már láthatták is a képernyőn Bereczki Gergőt, aki középiskolai tanulmányai miatt öt éve szállt ki a produkcióból.

És hogy ki az a Bereczki Gergő? Valószínűleg a kép sem segít sokat, hiszen az idén érettségiző fiú rengeteget változott, de eláruljuk, hogy ő Berényi Bandika, akit már egészen pici kora óta ismerhetnek a Barátok Közt követői.

A tinédzser a StoryExtrának mesélt karaktere jövőjéről, valamint a saját életéről. Az is kiderült, hogy sosem érdekelte az ismertség.

Nem érdekelt soha, hogy felismerjenek az utcán. Én ebből nem akartam soha hasznot húzni. Ez számomra egy munka volt. Nyilván a következményeit, hogy felismernek, akármennyire kellemetlen volt, vagy nem volt kellemetlen különböző szituációkban, azt muszáj volt elviselni és kellőképpen kezelni.

Olvasói sztorik