Szórakozás

Autóbalesetezett VV Anett

béres anett (vv anett, )
béres anett (vv anett, )

A magánéletében révbe érő egykori reality szereplő, aki külföldi esküvőt és gyerekvállalást tervez, most nem repes a boldogságtól. A minap ugyanis összetörte az autóját. Pedig Béres Anett mindig is büszke volt magára, hogy az elmúlt 17 évben még soha nem volt balesete. Most ráadásul a saját hibájából történt a koccanás.

A Rákóczi úton szerettem volna bekanyarodni jobbra egy kis utcába, ám hirtelen a semmiből nekem jött egy nagy kék BKV busz. Fogalmam sincs hogyan történt, hiszen mindig visszanézek és figyelek a holt térre is, de most semmit nem láttam. A karambol után azonnal hívtam a párom, majd a rendőrséget, akik villámgyorsan a helyszínre is értek. Sajnos megállapították, hogy bár nem gondoltam volna, de a baleset az én hibám

– mesélte a Blikknek VV Anett, akinek ráadásul saját zsebből kell fizetnie a kárt, egy éve ugyanis lemondta a cascóját.

Nekem kell fizetnem a károkat. Nagyon mérges vagyok magamra, mert pont egy éve döntöttem úgy, hogy szükségtelen casco, hisz nagyon biztonságosan vezetek. Erre tessék, megtörténik a baj. Persze, drága lesz ez a koccanás, hiszen komoly kár érte a kocsi hátulját, de mindenki azt mondja, és én is azzal nyugtatom magam, hogy az a szerencse, hogy nem sérült meg senki!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik