Szórakozás

VV Soma átadta a beígért fél-fél milliót korábbi villatársainak

A Való Világ legutóbbi szériájának győztese, VV Soma nagyon gavallér volt a fináléban. Megígérte két még versenyben lévő villatársának, VV Viviennek és VV Ginának, hogy ha ő nyeri a reality-t, akkor fél-fél milliót ad a pénznyereményéből nekik.

Igaz, a 36 millió forintos csúcsnyereményt maga a győztes is csak nemrég kapta meg, máris hiányzik belőle egy millió. Soma ugyanis tartotta a szavát, még ha rosszul is esett a lelkének a baknszámlája csökkenése.

Amikor odaadtam a pénzt, egy világ dőlt össze bennem. Most is sír a szívem, mikor megláttam az SMS-t, hogy annyival kevesebb van a számlámon, de megígértem nekik, és hát a muszáj az nagy úr. Igyekszem spórolni, az eddigi nyereményből mindössze 30.000 Ft-ot költöttem el

– kezdte a Blikknek Soma, aki amúgy sem tehetett volna mást, mint odaadni a pénzt, Gina ugyanis már rengeteget nyaggatta miatta.

Gina már nagyon sürgetett, minden nap rám írt, hogy mikor adom oda, mert szeretne albérletbe költözni, és ahhoz kell a pénz. Azért is adtam oda ilyen gyorsan, mert úgy éreztem, nekem már megér félmilliót az, hogy ne írjon többet

– mesélte nevetve Soma, aki egyébként nem szólt bele, hogy mire költik a pénzét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik