Szórakozás

Tóth Vera miatt már 300 ember feküdt kés alá

Az énekesnő nagyon boldog, hogy közel egy éve úgy döntött, vállalkozik a gyomor bypass műtétre. Tóth Vera azóta sokkal jobban odafigyel magára, aminek köszönhetően újjászületett. Már a férfiak is másként néznek rá és maga is elégedettebb a tükörképével. Ennek ellenére vannak kritizálók, akik negatív kommentekkel bombázzák az énekesnőt.

A minap például egy pink miniruhában szelfizett Tóth Vera – ami tényleg nagyon jól állt neki – ám akadt valaki, aki unalmasnak találta, hogy folyton az új alakjáról posztol és “nem csinál semmi mást”. Az énekesnő elmondta, hogy ez nem így van és nem tud mit kezdeni a buta és rosszindulatú hozzászólásokkal, majd hozzátette, hogy történetével már nagyon sok embernek adott erőt.

Az én testem, az én döntésem. Szerencsére rajtam kívül még háromszáz ember választotta a műtétet, mióta engem is megműtöttek és felvállaltam. Az az igazság, hogy itt is hiányos a hölgy ismerete és megint csak butaságot ír, mert a műtét az nem megoldás, csak egy löket ahhoz, hogy az, aki betegség, vagy egy határt átlépett súly miatt már nem tud mozogni, vagy fogyni, az kaphat esélyt arra, hogy ő is megélhesse, milyen csinosnak lenni

– írta közösségi oldalán az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik