Szórakozás

Havas Henrik újabb magyarázatot adott a “lekurvázásra”

Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké

ezzel a véleménnyel verte ki a biztosítékot Havas Henrik nem is olyan rég.

Kelemen Anna szerint a Tanár Úrnak elgurult a gyógyszere, Molnár Anikónak tönkre ment az élete és pert fontolgat, a TV2 kirúgtaAndy Vajna pedig nemes egyszerűséggel leszarja Havast.

Az újságírónak azonban mindenre és mindenkinek megvan a válasza. A lekurvázást például továbbra is tagadja és egy új magyarázattal állt elő, hogy miért kötötte össze a három hölgyet.

Egyrészt közös bennük az, hogy nem férfiak, másrészt – és ezt nagyon nehezen mondom ki, szinte fáj is – a három hölgy a celebkategóriába tartozik. Roppant vizuális alkat vagyok, és Timi feneke, Annuska keble és Anikó kutyusa (általában ölben vagy a vállán) szinte összefolyt

– mondta a Blikknek Havas, aki azt is elárulta, hogy nem magától találja ki, hogy éppen kiről mond/ír ítéletet.

Tudja, én nem magamtól írok a Facebookra, egy lelkes pécsi jogászhallgató srác küldi a kérdéseket. Ez a hobbija.

Havas arról is mesélt, hogy nem veszi a szívére Vajna szarozását, ugyanis annak idején ő kezdte. A miniszter félrelép című film bemutatója után ugyanis azt nyilatkozta az alkotásról, hogy “szar volt”. Ezt persze meghalotta Andy Vajna, aki később egy étteremben a középső ujjával üdvözölte Havast. Ekkortól datálható a “barátságuk” elmélyülése. (- a szerk. )

A riporter azon is csak gúnyolódott, hogy a TV2 az utolsó pillanatban bontott szerződést vele.

Ez két okból is nagyon fájdalmas nekem: egyrészt rég voltam a tótoknál, másrészt kerek százezer forintot buktam el. Az anyagi veszteség miatt mondtam is a feleségemnek, hogy a heti négy helyett, már csak háromszor szaunázhat, a fedett uszodában pedig 28 fokról levesszük a víz hőmérsékletét 26 fokra. Egyébként hétfő óta takarékoskodok, éppen hogy csak vánszorgok a BMW-vel, hogy üzemanyagot takarítsak meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik