Szórakozás

Egyre viccesebb Sarka Kata és Bálint Antónia pere

Igaz, az egykori szépségkirálynőnek egészen sok folyamatban lévő ügye van a bíróságon, – volt férjével és annak feleségével, valamint Sarka Katával is perben áll – most éppen azt tárgyalták, hogy Bálint Antónia valóban rontást kért-e a Hajdú családra.

A legutóbbi tárgyalási időponton mindkét fél megjelent, ahol egyébként Sarka Kata a vádlott, mivel Bálint szerint rágalmazást és becsületsértést követett el. Sarka egyébként elmondta, hogy csak azért állt nyilvánosság elé ezzel a történettel, mert azt remélte, hogy ezzel véget vethet a folyamatos zaklatásnak, amire bizonyítéka is vannak Facebbok és más üzenetek formájában – írja a Bors.

A legmegdöbbentőbb fordulat mégis az volt, hogy Sarka a rontás kérésére is tudott bizonyítékkal szolgálni. Antónia szerinte saját magát buktatta le, amikor kárörvendő SMS-t írt Hajdú Péternek, akkor, amikor kiderült, hogy csődbe jutott a házassága.

Örülj neki, hogy fogott az átok

– ez állt az állítólagos üzeneteben.

Bálint Antónia azzal védekezett, hogy bizonyára feltörték a fiókját, ő ugyanis soha nem írt ilyesmit.

bálint antónia (bálint antónia)
bálint antónia (bálint antónia)

A következő tárgyaláson egyébként új tanúkat hallgatnak meg. A jós és Sarka anyósának megjelenésére is számítanak. Utóbbi pedig valószínűleg a válás ellenére is kiáll egykori menye mellett.

Én soha nem láttam a jósnőt. Az anyósomnál jelentkezett, először Face­bookon üzenetek formájában, majd az otthoni telefonszámát kinyomozva telefonon is többször kereste. Neki mondta el a jósnő, hogy rontást kért ránk Antónia

– mondta korábban Sarka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik