Szórakozás

Drámai lesz A kis hableány élőszereplős feldolgozása

Előzetest kapott a produkció, amelyben a vízből kimászó hősnőt cirkuszi látványosságként fogják mutogatni.

Lassan már követhetetlen, hogy igazából hány élőszereplős feldolgozás is készül A kis hableányból, amelyről a korábbi hírek szerint ugyan a Disney és a Working Title Films – Universal Pictures páros is le akar húzni egy-egy bőrt, azonban most mindegyiket sikerült beelőznie a Conglomerate Mediának és a Kingsway Productionsnek, melyek már ott tartanak a maguk változatával, hogy a mai napon ki is adták hozzá a lent látható első előzetest.

Az egyik mellékszerepben feltűnő Shirley MacLaine-t leszámítva teljesen ismeretlen színészekkel forgatott alkotást az ugyancsak ismeretlen Chris Bouchard – Blake Harris duó rendezi, akik közül az előbbi a múltban vizuális effektusokon dolgozott, míg a másik csupán egy-két rövidfilmet írt és rendezett. Hogy aztán a Harris forgatókönyvéből születő feldolgozás mennyire lesz nézhető, az a trailer alapján egyelőre eléggé bizonytalan, mindenesetre a siker érdekében aranyos kislány, gonosz varázsló és hősszerelmes ifjú is akad majd benne.

Az Ariel Elizabeth nevű hableányt megformáló Poppy Drayton főszereplésével készülő alkotás premierdátuma még nem ismert, de az már biztos, hogy még idén befogják mutatni a mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik