Szórakozás

Cicciolina szerint Andy Vajna a “legnagyobb, legfontosabb” producer, aki filmre vihetné az életét

Cicciolina(650x433).jpg (Array)
Cicciolina(650x433).jpg (Array)

Egészen szürreális beszélgetés zajlott a Mokka ma reggeli adásában, ahol telefonon kapcsolták a nemrégiben Magyarországon járt Staller Ilonát, akit látogatásáról, terveiről és mindennapjairól próbálták faggatni a műsorvezetők, de Cicciolina folyton oda kanyarodott vissza, hogy mennyire jó is lenne Andy Vajnával beszélnie, mivel több terve is lenne a tévétulajdonos/producerrel.

Próbáltam keresni Vajna urat, mert szeretném megfilmesíttetni az életrajzi könyvemet, és arra gondoltam, hogy ő a legnagyobb, a legfontosabb producer, aki meg tudná az életrajzi könyvemet filmesíteni az egész világnak. Nagyon szép a felesége, Tímea, úgyhogy remélem valami lesz belőle. (…) Remélem, hogy Vajna úrral sikerül megcsinálni ezt a könyvet”

– mondta el az egykori pornósztár, aki fiával volt Budapesten, de ennél is szívesebben beszélt arról, hogy mennyire szívesen készítene Magyarországon például egy valóságshow-t.

“Szeretnék a magyar tévében, vagy a kettes tévében… valami reality show-t csinálni. Úgyhogy hívjatok meg, nagyon szeretnék benne lenni, és a fiam is velem együtt szerepelne” – mondta el a 65 éves magyar származású híresség, aki erőteljes nyomulásával valószínűleg okozott pár feszengős pillanatot a néha a szavakat sem azonnal találó műsorvezetőknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik