Szórakozás

Zalatnay Sarolta soha többé nem nyúl pénzhez

Páratlanul szépen indult az a beszélgetés a csütörtök reggeli Mokkában, melyben Zalatnay Saroltát kérdezték arról, igaz-e a hír, mely szerint életéből film készül. A válaszból gyorsan kiderült, nem, nem igaz, a TV2 reggeli műsorának szerkesztői valószínűleg valami ellenőrizetlen hír alapján kitalálták, hogy ez jó téma lehet, hívjuk be a Cinit, és behívták. A 70 éves énekesnő válasza egyébként önmagában is elég szórakoztató, mutatjuk is:

A lényeg, hogy a hír nem igaz, de mivel Zalatnay szerint sokszor a bulvár előrébb van, mint ő maga, ilyenkor picit mindig elkezd reménykedni, hátha valamelyik újságíró többet tud, mint ő, és esetleg valaki tényleg azon töri a fejét, hogy filmre viszi az ő kalandokkal teli életét.

Fel is sorolta, miért lenne érdekes az élettörténete.

Hát azért 15 éves korom óta énekelek, volna miről beszélni. A zeneiség, a politikai dolgok, amiken mentünk át ugye, aztán Kelet-Európa nagy sztárjai voltunk mi azokban az időkben, tehát mi voltunk a Nyugat a Keletnek

Pachmann Péter szerint ez már kapásból három olyan téma, amiből kétórás filmet lehetne csinálni, bár arról nem beszéltek, a táncdalénekes börtönévei is bekerülnének-e a moziba, viszont amikor felmerült, hogy támogatók hiányában nem akar sehogy sem elkészülni a film, csak előkerült Zalatnay múltja.

– Ja, hogy te szedd össze a pénzt?

– Hát én pénzhez nem nyúlok soha többé a bizonyos ominózus dolog óta.

Az nem derült ki, hogy a bizonyos ominózus dolog alatt azt az esetet értette, amikor csalás miatt három év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, vagy a 2016-os ügyre gondolt, amikor szintén csalásért, már visszaesőként kapott 1 év 6 hónap börtönbüntetést három évre felfüggesztve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik