Szórakozás

Alekosz szerint nem volt indokolt Baukó Éva fröcsögése

Bár eddig azt hittük, hogy Baukó Éva és Alekosz barátsága örök, kiderült, hogy az ő kapcsolatuk sem kikezdhetetlen. Utóbbi csalódva közölte a Facebookon, hogy celebtársa kijátszotta őt és 50 ezer forintért eladta a barátságukat. Baukóval ugyanis egyedül forgat az Édes Élet stábja, miközben Alekosz forgatási időpontjait visszamondták.

Baukó először kikelt magából, de később törölte a megnyilvánulását, hogy tőle szokatlan módon, egy kultúráltan megfogalmazott videóban mondja el, nincs igaza Alekosznak. Kifejtette, hogy ő csupán új barátjával szeretett volna szerepelni, de Alekosz ebben nem volt hajlandó részt venni. Ennek ellenére továbbra is meg szeretné őrizni a barátságukat, de egy bocsánatkérésre még vár.

A válaszvideó sem maradhatott el. Alekosz így reagált.

Egy visszafogott, nyugodt, higgadt videót láttam és hogyha a barátságunk, majd öt éves intervalluma ehhez hozzásegített téged, ahhoz, hogy valamelyest megnyugodj, akkor még büszke is vagyok. Az a fajta évás fröcsögés, ami előtte volt, eleve nem is volt indokolt és nem is kellett volna, hogy sor kerüljön rá. Bízom benne, hogyha a jövőben celebeket a szádra veszel, mint ahogyan szokásod, akkor is majd egy ilyen nyugodt, higgadt, visszafogott videó formájában fogod tenni azt

– kezdte a reality-hős, aki továbbra sem tudott túllépni azon, amit Baukó Éva tett vele.

A vasárnapról van szó, ahol téged csakis a pénz érdekelt, semmi más. Nem én, nem a barátságunk, nem az új barátod, hanem a pénz. Egynapi béred. Erről van szó. (…) Már akkora itt a fejetlenség és a káosz, hogy nagyobbat már elképzelni sem tudok, pedig sakkozó vagyok és elég kreatív. Továbbra is a barátod vagyok, de figyelem a következő lépésedet. Remélem nem okozol meglepetést, mert a meglepetéseket nem kedvelem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik