Szórakozás

Szabó Zsófi egy évig rendezgette kapcsolatát édesanyjával a férje miatt

Az RTL KLub műsorvezetője a Blikknek mesélt többek közt arról, hogyan alakult a viszony közte és anyukája között, miután úgy döntött, hozzámegy szerelméhez, Kis Zsolthoz.

“Minden édesanya elképzel a lánya számára egy idealizált pasit. Ezek után pedig jön egy férfi, aki messze lakik, és teljesen más életet él mint amit ő kigondolt.Anyukám megijedt, hogy messzire költözöm, háztartásbeli leszek, és eldobom a munkámat. Ilyen egy aggódó anya, ám utólag ő is belátta, hogy Zsoltit választottam. Kellett egy év, hogy ezen túllegyünk, mert nemcsak a távolság jelentett problémát, hanem az is, hogy a férjem cigány. Anyu félt attól, hogy ha az unokái sötét bőrűek lesznek, akkor sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük. Nem hibáztatom ezért az anyukámat, mindan­nyian hozunk rossz döntéseket és ítélkezünk elhamarkodottan. Hatalmas lecke volt ez mind a hármunknak, éppen ezért a gyerekeinkkel is beszélgetünk majd erről. Senki nem gon­dolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek, de boldogabb vagyok, mint valaha” – mondta el Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, szerinte pár éve elhunyt édesapja, Szabó Gyula jól kijött volna a párjával.

“Apukám szerintem csak féltésből szerette volna, ha egy idősebb férfi oldalán állapodok meg, de ha ismerné Zsoltit, nyugodt lenne, mert ő megadja nekem a biztonságot. Kor ide vagy oda, szerintem jól kijönnének, Zsolti intelligens férfi, és ő is imád sakkozni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik