Szórakozás

Zalatnay Cini pénzre vár, hogy megvalósíthassa élete álmát

Zalatnay Sarolta legnagyobb többek közt legnagyobb vágyáról mesélt a Story Extra kamerái előtt, de az idén már hetvenedik születésnapjáta készülő énekesnő beszélt arról is, hogy miért értik őt mindig félre, és hogy mit isüzenne fiatalkori énjének.

“Ezt az évet szeretném végigdolgozni, és ha az, amire gondolok, meg is fog történni – a legboldogabb leszek” – kezdte Cini, akit sokan megkerestek már dokumentumfilm-ötlettel, és különböző lehetőségekkel. Ő mindezekért hálás, de a legjobban annak örülne, ha e téren saját álma teljesülhetne.

Én játékfilmet képzeltem el, úgy, hogy lesz egy fiatalkori Cini, és leszek én, vagy egy idős Cini, vagy mittudomén. De még mindig ott tartunk, hogy anyagiak, anyagiak, anyagiak. Remélem, hogy tudunk olyan felhajtást csinálni, hogy egyszer valaki bekopog, és azt mondja: na jól van, itt van, megcsinálhatod életed álmát”

– mesélte az énekesnő, aki sokat gondolkodik a múlton is, mivel az élet többször hozta őt olyan helyzetbe, hogy végig kellett gondolnia: mit csinált rosszul. Így üzent is egykori énjének, hogy mit kellene másképp tennie.

“A pályájában mindent csináljon ugyanúgy, ahogy én. A magánéletben nem teljesen, illetve annak is a gazdasági részében. Nem szabad hozzányúlni olyanhoz, amihez nem értünk. Értesz az énekléshez, akkor azt kell csinálni, nem kell semmi mással foglalkozni. Fiúkkal kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy ha érzelmi alapokon élsz, akkor ugyanazt fogod csinálni, amit én akkor. Nem bántam meg semmit, mert a hibák is ott vannak az ember életében. Pénzzel ne foglalkozzál. Az tuti. Semmi. Fogadd el, amit adnak, ha 50 forint, ha 10 millió” – mondta Zalatnay, aki a fenti videóban arról is mesél, szerinte gyakran félreértik őt, és nem is ismerhetjük a valós személyiségét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik