Szórakozás

Hajdú Péter: Utólag már azt mondom, nem kellett volna perre mennem Puzsérral

A műsorvezetőnek újra kellett terveznie mindent az elmúlt fél évben. Magánélete és szakmai karrierje is nagy fordulatot vett, ami állítása szerint megedzette, így ma már például azt sem veszi fel, ha Puzsér Róbert a közösségi oldalakon gyalázza.

Az elmúlt hat hónapban megedződtem. Ehhez képest, korábban szinte el voltam kényeztetve. Persze akkor is kaptam hideget, meleget, de nem voltam annyira edzett, hogy az ilyen személyeskedésbe hajló véleményeket, illetve gyalázkodásokat a helyén tudjam kezelni

– kezdte a Velvetnek Hajdú Péter.

Hajdú Péter: Utólag már azt mondom, nem kellett volna perre mennem Puzsérral 1

Baromi indulatos lettem, és ezért bírósághoz fordultam. Most már utólag azt mondom, hogy nem kellett volna perre mennem Puzsérral. Van ez a mondás: ‘Nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja.’ Amikor Puzsér szarkupacnak nevezett, akkor csak annyit kellett volna reagálnom, hogy ‘oké, köszi, sok szerencsét!’ Helyette begurultam, hívtam az ügyvédemet, hogy nézze meg, miket írt, mit lehetne tenni, végül perre mentünk.

Hajdú azt is hozzátette, habár volt jogosultsága a pernek, nem lett tőle boldogabb.

Volt jogi relevanciája a lépésünknek, mert egyes kijelentésekért felelősségre lehetett vonni Puzsért. Eltelt több év, ezeknek ma már nincs jelentősége. Én nem leszek attól boldogabb, hogy fizet nekem pár százezer forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik