Szórakozás

Fábián Anitát megviselte a távozás a Jóban Rosszbanból

Fabian-Anita(650x433).jpg (Array)
Fabian-Anita(650x433).jpg (Array)

Néhány napja derült ki, hogy a TV2 sorozatának Halász Szilviája nyolc év után eltűnik a Jóban Rosszbanból. A karaktert alakító Fábián Anita közösségi oldalán jelentette be, hogy kislányával, Keveházi Lilivel búcsúznak.

A színésznő most azt is elárulta, hogy nehezen élték meg a távozást.

Tudtam, hogy nem innen fogok nyugdíjba menni. Szerettem ezt csinálni, Pipi is három évet forgatott szünetekkel, de a sorozat után is van élet. Remélem, hogy nem ez a nyolc év volt a karrierem csúcsa, és innen még bőven van felfelé. Bár megviselt, ami történt, de nem panaszkodom. Pipi fantasztikus, persze megsirattuk a szakítást, de jól van ő is. Új terveket keres: angol nyelvvizsgát szeretne tenni, és a modellportfólióját is folyamatosan bővíti

– mesélte a Blikknek Fábián Anita, aki egyedülálló anyaként most nincs könnyű helyzetben,

Nem túlzás azt mondani, hogy csak magamra számíthatok. Van egy kislányom, akit fel kell nevelnem, ráadásul mindent meg akarok adni neki. Ez az, ami hajt előre, egyedülálló anyaként nem pihenhetek. Bízom a tehetségemben és az erőmben, tudom, hogy nem lesz baj.Most az a fontos, hogy legyen megfelelő mennyiségű munkám a meglévő négy színházi szerepen felül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik