Szórakozás

“Az önmagaddal folytatott háború az egyik legpusztítóbb harc” – Mohamanre emlékeznek a hazai hírességek

Elhunyt Meggyes Roland “Mohaman, a Happy Gang együttes egyik alapító tagja. A 45 éves zenészt szombaton éjjel érte a halál szívelégtelenség következtében – írtuk meg mi is vasárnap este, miután egy közeli családtag tudatta a szomorú hírt az MTI-vel.

A kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb magyar formációjának tagjára Dopeman Facebook-oldalán is emlékezett, de több magyar zenész is kifejezte együttérzésését az utóbbi években saját bevallása szerint is rossz útra tévedt zenész halála miatt.

A Happy Gang együttes hivatalos oldalán korábbi zenekari társa, Cory írt többek közt egy bejegyzést a rajongóknak:

Sziasztok, most kaptam ezt a felfoghatatlan hírt… :( Részvétem nyilvánítom az egesz családnak. Nyugodj békében Roland.”

Puskás Peti Instagramján is megjelent egy fotó és egy “Nyugodj békében” kiírás Mohamennel kapcsolatban.

Nyugodj Békében…

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 5., 11:48 PST

Majka sem ment el szó nélkül a történtek mellett – még úgy sem, hogy maga ismeri el, semmilyen személyes kapcsolat nem volt közte és az elhunyt rapper között.

Elment Moha! Mikor megláttam mostanában a tv-ben, vele együtt én is kicsit rosszul éreztem magam. Tudtam, hogy nála a fiatal hedonista életmód nagyon komoly következményekkel járt. Hallottam sztorikat, beszéltek mindenfèlét. Az önmagaddal folytatott háború, az egyik legpusztítóbb harc.
Ő volt az élő példa. Ilyenkor nagyon nagy segítségre van szüksége annak aki szenved. Remélem egyszer majd számonkérik azokon, akik az utóbbi időben csak arra használták, hogy nevessenek a gyengeségén! Sose találkoztam vele, sose voltunk barátok. Láttam fent, és láttam nagyon lent. Az élete tanulmány lehet sok szempontból.
Nyugodj békében Moha …

“Isten veled apikám. Jó utat. Találkozunk odaát” – írja Ganxsta Zolee is a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik